Поштовани,

Част нам је и задовољство да вам представимо нови број часописа СТУДЕНТ БЛ, часопис Студентског парламента Универзитета у Бањој Луци.

Потрудили смо се обухватити све интересантне студентске садржаје, теме и приче, с циљем да свако од нас пронађе нешто за себе. У првом дијелу часописа читаћете о развоју и напретку универзитета у протеклим деценијама, као и нашим достигнућима од дана оснивања до данас. Водили смо интересантан интервју са новоизабраним ректором Универзитета, професором доктором Миланом Матаругом, који нам је представио планове за будућност Универзитета, визије и идеје. У наставку смо уврстили многе замиљиве догађаје из претходног периода, те се осврнули на актуелне стипендије, праксе и размјене али и области из културе и образовања.

 

СТУДЕНТ БЛ је свестран, свеобухватни студентски лист, за који се надамо да је испунио ваша очекивања и да ћете га читати са задовољством. Настојали смо часопис обогатити корисном и интересантном тематиком, која ће омогућити развој студентске мисли, али и понудити субјективно задовољство читања.

 

До наредног броја,

Ена Филиповић
Срђан Удовичић
уредници

ЕЛЕКТРОНСКУ ФОРМУ ЧАСОПИСА СТУДЕНТБЛ МОЖЕТЕ ПРЕУЗЕТИ ОВДЕ