Велика студентска журка на отвореном и ове године у организацији Студентског парламента Универзитета у Бањој Луци!!!

ЧЕТВРТАК /// 20.04.2017 /// 20h
Традиционално правимо најлуђу атмосферу у години и окупљамо се под отвореним небом на спортским теренима СЦ ,,Никола Тесла“ (Испред Павиљона 2).

Ове године, велика журка на отвореном дешава се у оквиру манифестације ,,Дани студената Универзитета у Бањој Луци 2017″, а да би провод и забава били што квалитетнији обезбједили смо не једну, него ДВИЈЕ бине!

***ЈЕЛЕН РОК БИНА***
Тупас Мене:
Бенд са преко 3 сата активне свирке. Без предаха руши кровове и разјарује масе жељне квалитетног rock`n`roll-a. На репертоару су бендови: Pink Floyd, Nirvana, Oasis, Foo Fighters, AC/DC, Stevie Ray Vaughan, Jimmy Hendrix, Мајке, Бомбај Штампа, Партибрејкерс, Хладно Пиво, Забрањено Пушење, Џа или Бу, Гоблини, Плејбој, Азра, Атхеист Реп, Лету Штуке…

Воодо Мојо:
Бенд Воодоо Мојо у почетним фазама свог постојања свира искључиво блуз класике а како је вријеме текло, у репертоар су се успјели “угурати” и други правци попут фанка, хард рока и прогрессиве рока. Име бенда нема неко посебно значење, још мање има везе са вуду магијом, једноставно су звучале те двије ријечи као да иду једна уз другу, и тако је дошло до имена. Прошавши кроз неколико промјена у постави, бенд је покушавајући да пронађе сталног бубњара, дошао до коначне поставе од 5 садашњих чланова: Гитаристе Стефана Сарића, басисте Остоје Ђурића, клавијатуристе Даниела Минарског, вокала Александра Коларова и бубњара Велемира Душанића.

***BURN ТЕХНО БИНА***
Forest People:
Алтерего младог ди-џеја и продуцента Драгана Лакића. Драган је рођен у Прњавору, а први пут је у додир са техно музиком дошао чувши албум Маура Пикота који му је препоручио пријатељ. Након неколико журки, Драган се упознао са људима и проширио своје контакте те почео миксати 2004. године. Није било дуго потребно да би овај таленат испливао на видјело. Почео је продуцирати а упоредо с тим његови техно миксеви постају препознати и од других ди-џејева.

Joма Маја:
Долази из Бањалуке, а у свијету електронске музике је од раних тинејџерских дана када је почела посјећивати клубове и фестивале широм Европе. Логичан корак био је да се и Маја окуша у таквом свијету те је искористила прилику и учетвовала на Ди-Џеј радионици 2011 коју је организовао УРУК Бања Лука. Од тада до данас њена каријера испуњена је наступима на бројним познатим фестивалима укључујући ЕГЗИТ, Моменто Дементо, Фреш Вејв, Демофест итд. Њена музика је мрачна, секси, енергична, а њени јединствени перформанси не остављају никога равнодушним.

Branco D:
Бранко Ђунић рођен је 1992. године у Градишци. Његови почеци у електронској музици вежу се за клуб Хациенда од 2005. године. Битно је напоменути да има подрђку локалних и регионалниџ Ди-Џејева. Са продукцијом се почео бавити 2010. године под именом Ди-Џеј Ђунззз. У каријери је посјетио многе градове и државе.

DJ Freak:
Долази из Требиња, али тренутно живи и студира у Бањалуци. Љубав према електронској музици ушла је у његов живот када је имао 17 година (2009). У овом послу је самоук. Свој први наступ имао је 2011. Наступао је широм БиХ, Хрватске, Црне Горе. Наступао је такође и на већим фестивалима попут Фреш Вејва, Еко фестивала у Словенији и сл.

Видимо се ускоро!

#DaniStudenataUNIBL17

Више информација о Данима студената Универзитета у Бањој Луци на: https://www.facebook.com/events/1149625198496589/?fref=ts